179 Køkkenarmatur Udtræk

179 Køkkenarmatur Udtræk. Altid 10 års dryp garanti på adora armaturer. Elegant brusesæt i flotte overflader. Det er et højt armatur på 53,9 centimeter som kan … Men det kan en vipbar spids på vandhanen eller et køkkenarmatur med udtræk også.

4616068

Udvalgt 4616068

Skal dit nye køkkenarmatur være moderne, retro, enkelt eller bare helt klassisk? Dette køkkenarmatur med udtræk kan veksle mellem to spraystråler, som reguleres via en knap på hanen. Det er et højt armatur på 53,9 centimeter som kan …

I jem & fix har vi køkkenarmaturer i alle afskygninger og prisklasser, så uanset om budgettet siger 200 eller 2000 kr, finder du et flot og effektivt.

Grohe k7 er et flot og professionelt designet køkkenarmatur med et udtræk, der kan bruges til lidt af hvert. Udtræk på køkkenarmaturet er en af de mange praktiske ekstrafunktioner, du kan få på. Skal det være med svingtud, ekstra højde så der er plads til en stor opvask, eller skal der være et praktisk udtræk? Sidstnævnte gør det muligt at trække vandhanen ud som en vandslange af køkkenarmaturet. Så kan du bedre komme til med vandstrålen, der hvor der er brug for den. Altid 10 års dryp garanti på adora armaturer. Du finder det hele i vores sortiment.

4616068

Køkkenvandhane leveres med 2 fleksible tilslutningsslanger på 45 cm med 3/8 omløber. Er du ude efter en alsidig vandhane, som du kan bruge til lidt af hvert, skal du tage et kig på accent shadow fra primy steel. Elegant brusesæt i flotte overflader. Sidstnævnte gør det muligt at trække vandhanen ud som en vandslange af køkkenarmaturet. Det er et højt armatur på 53,9 centimeter som kan …. Køkkenvandhaner og køkkenarmaturer til billig pris.

Popular posts from this blog

Hand Janasena Logo